JOUW EIGEN FOTOMAGAZINE
PROFESSIONEEL GEMAAKT!

• OVER ONS •​

Het delen van kennis

Iedereen bezit foto’s en herinneringen. Een fotomagazine is in feite een verzameling van foto’s en teksten, dat op een aantrekkelijke manier is vormgegeven. Een leuk en waardevol aandenken of cadeau.

De inhoud van een fotomagazine kan over van alles gaan: van een verslag van een weekendje weg tot een 25 jarig jubileum, van een interessante reis tot een langjarig en zorgvuldig opgebouwd project. 

Vanuit onze eigen expertise zijn wij ervan overtuigd, dat met beetje hulp iedereen een professioneel ogend magazine kan maken en daarmee dus waardevolle en kostbare herinneringen op een aantrekkelijke manier kan vastleggen. Wij maken dit heel eenvoudig voor je. Jij verzamelt de foto’s en de tekst en wij doen de rest. Het werkt eigenlijk als een uitgeverij, waar medewerkers artikelen en beeldmateriaal aanleveren en de redacteuren en vormgevers de rest doen. Het resultaat is dat je je eigen magazine maakt dat er goed uitziet en dat je dit kunt weggeven of verkopen.

Als je bij de voorbeelden kijkt zie je dat er al veel fotomagazines zijn gemaakt. De toepassingen zijn legio. Maak je een reis waaraan meer mensen deelnemen, dan is het waardevol om alle ervaringen op te schrijven een toe te voegen aan de foto’s die worden gemaakt. De deelnemers kunnen dat samen doen. Maar ook een jubileum of een biografie kunnen een mooi aandenken zijn dat lang wordt gekoesterd.

Inmiddels zijn er al veel fotomagazines gemaakt. De toepassingen zijn legio. Maak je een reis waaraan meer mensen deelnemen, dan is het waardevol om alle ervaringen op te schrijven en toe te voegen aan de foto’s die worden gemaakt. De deelnemers kunnen dat samen doen. Maar ook een magazine van een jubileum of een biografie kan een mooi aandenken zijn dat lang wordt gekoesterd.

Als je vragen hebt stuur een mailtje aan info@photo-story.nl

Wie gaan je helpen bij zo'n fotomagazine

Wie zijn wij?

Een uitgeverij, bestaande uit een uitgever, een redacteur, een vormgever. Samen pakken wij uw teksten en foto’s op en maken er – op uw aanwijzingen – het magazine van. Dan sturen wij een PDF en als er goedkeuring is laten we het in de aangegeven oplage printen. Met tientallen jaren ervaring zorgen wij ervoor dat u een product krijgt, dat u zeker gaat bevallen.

Even voorstellen

Jan van der Schans – fotograaf en gedurende 25 jaar uitgever en hoofdredacteur van Pf – Professionele Fotografie – algehele leiding zorgt ervoor dat alles gereed is voor productie. Lambert de Jong – ruim 20 jaar grafisch vormgever en zelfstandig werkend vakfotograaf. zorgt voor plaatsing van foto’s en tekst. Om het bedrijf optimaal te laten werken hebben we een internet- en een marketing deskundige.

 

pop up 1
Pop up 2
]
Pop up 4
]
]
]
]
]
]